Imatge
Cristina Fernández Coll elaborarà l´Estudi de l´Estat de l'Educació a Menorca

 Cristina Fernández, llicenciada en psicologia per la Universitat de les Illes Balears, elaborarà l'Estudi de l'Estat de l'Educació de Menorca.

 

Cristina Fernández Coll elaborarà l´Estudi de l´Estat de l'Educació a Menorca

Imatge  El passat mes de febrer es van celebrar les proves públiques per a elaborar l´estudi sobre la situació del Sistema Educatiu a Menorca. Després de la prova, que es va fer baix seudònim per tal de preservar l´anonimat dels candidats, la persona seleccionada ha estat Cristina Fernández Coll.Cristina Fernández és llicenciada en psicologia per la Universitat de les Illes Balears. El 1998 va obtenir el títol de suficiència investigadora amb la memòria d´investigació Consumo de alcohol en adolescentes. Actualment treballa en l´elaboració del Pla Estratègic d´Igualtat d'Oportunitats de l´Ajuntament de Maó. Entre el 2011 i el 2015 ha estat Directora insular d'atenció a la dona, infància, drogodependència, joventut i immigració del Consell Insular, i vicepresidenta de l´Institut de la Joventut de Menorca. Des del 1994 al 2011 va ser professora associada de la Facultat d´Educació de la UIB.  El Consell Escolar de Menorca té entre els seus objectius el d´elaborar un informe anual sobre la situació del sistema educatiu. Després d´un llarg parèntesi sense fer-se (no es publica des de 2004) el Plenari va aprovar la contractació d´una persona per l´elaboració del mateix.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
 Plaça Biosfera, 5 - 07703 - Maó - tel. 971 357082 / ext. 281 Horari: dilluns 13:00-15:00, dimarts 11:00-15:00, dimecres 8:00-10:30, dijous 11:00-13:30
CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca CEIB WEIB
Consell Escolar de Menorca