Imatge
TEATRE I COEDUCACIÓ

  Aquests passats dies 29, 30 de novembre i 1 de desembre, a l’Auditori de Ferreries, Orfeón Mahonés i Teatre des Born, s’han dut a terme unes sessions de teatre infantil de la mà de la companyia Teatre de Xoc.

 

TEATRE I COEDUCACIÓ

Imatge   Aquests passats dies 29, 30 de novembre i 1 de desembre, a l’Auditori de Ferreries, Orfeón Mahonés i Teatre des Born, s’han dut a terme unes sessions de teatre infantil de la mà de la companyia Teatre de Xoc.

Aquesta activitat, organitzada pel Consell Escolar de Menorca, tenia com a objectiu apropar el teatre a les escoles i sobretot parlar del tema de la igualtat de gènere i la coeducació.

La companyia Teatre de xoc amb el seu espectacle IMPRO IGUALTAT D’AVENTURES, posa damunt l’escenari diferents escenes que fan reflexionar als infants sobre moments quotidians i situacions de contes tradicionals que mostren desigualtat entre fillets i filletes.

Quin ha de ser el paper d’un príncep? perquè les noies sempre han d’anar vestides d’una determinada manera? Hi ha oficis de dones i oficis d’homes?

Els infants, com a protagonistes també de l’espectacle, intenten resoldre i ajudar als actors i actrius a modificar aquestes situacions d’una manera més igualitària i justa.

Amb aquest espectacle, ofert als cursos de 3r i 4t de primària, el Consell Escolar deMenorca ha pogut arribar a 900 alumnes i un t otal de 23 escoles.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns 11:00-14:00 / dimarts 9:00-10:00 / dimecres 9:00-10:00 / dijous 8:00-14:00 (oficina) --  Telèfon: 683 511 276
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca