Imatge
Cap escola sense llibres

  Igual que es va fer el 2017, enguany s´ha engegat la campanya del @CEscolarMenorca #LaLecturaMestimula amb l´objectiu de dotar de llibres les biblioteques dels centres, incloses 0-3 anys. Hi han participat 40 centres, dels 61 existents ,dels quals una bona part són escoletes infantils que s´hi han integrat per primera vegada.

 

Cap escola sense llibres

Imatge  Igual que es va fer el 2017, enguany s´ha engegat la campanya del @CEscolarMenorca #LaLecturaMestimula amb l´objectiu de dotar de llibres les biblioteques dels centres, incloses 0-3 anys. Hi han participat 40 centres, dels 61 existents ,dels quals una bona part són escoletes infantils que s´hi han integrat per primera vegada. 


  • Finalitat. Donar suport als processos iniciats als centres per estimular l’amor a la lectura, i la creació d'hàbits lectors per a tota la vida. La lectura és la base del pensament i el pensament és el nucli de l'aprenentatge en totes les àrees així com de la creació de la identitat. A la societat de les pantalles és imprescindible treballar aquesta dimensió de la competència lingüística. 

  • En què consisteix? des del Consell Escolar de Menorca s'ha oferit  la possibilitat d’accedir a una petita ajuda per tal de nodrir amb nous materials les  biblioteques d'aula i de centre. Sense burocràcia. Sense concursos. 

  • Quilòmetre Zero. Des de Consell Escolar de Menorca els hem comprat a llibreries  arrelades a Menorca. 


En aquests moments a Menorca són uns quants els centres educatius que compten amb programes intensius específics per a fomentar la lectura. Els centres que ho han desitjat, han sol·licitat llibres. El termini va acabar el passat 16 de Novembre .En aquests moments esteim fent les gestions per fer-los arribar als centres. 
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns, dimarts i dijous de 12:00-14:00, dimecres 11:00-14:00, divendres 10:00-14:00


Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca