Imatge
Lliurament premi Concurs de cartells Banc d'Oportunitats

 La comissió d'Innovació del CEME, formada per alguns consellers i joves voluntaris de tots els centres de Menorca, ha fet lliurament del premi del Concurs al cartell guanyador per anunciar les Jornades del Banc d'Oportunitats 2018.


 

Lliurament premi Concurs de cartells Banc d'Oportunitats

Imatge La comissió d'Innovació del CEME, formada per alguns consellers i joves voluntaris de tots els centres de Menorca, ha fet lliurament del premi del Concurs al cartell guanyador per anunciar les Jornades del Banc d'Oportunitats 2018.

El CEME va fer arribar la convocatòria del concurs a tots els centres de Menorca perquè participés l'alumnat de 4t d'ESO i de Formació Professional Bàsica Es van presentar cinc cartells. A la reunió del passat 20 de gener a l'IES Biel Martí de Ferreries, només els joves de la Comissió van triar el cartell guanyador, que es va presentar amb el pseudònim Proper Behavior. Va ser dissenyat per Blanca Triay, Angel Marqués i Alejandro López del Col·legi Nostra Senyora de la Consolació de Ciutadella. Ha recollit el premi Blanca Triay, en nom del grup, acompanyada per la Directora pedagògica d'ESO del centre, Paca Florit.

El premi lliurat ha estat 150 € i la utilització del cartell com a imatge de les Jornades del Banc d'Oportunitats 2018.

A l'acte de lliurament s'ha recordat que aquesta iniciativa, al igual que la celebració de les jornades, intenta contribuir a un dels objectius que el CEME es va plantejar des del principi: atracar el CEME a la comunitat educativa, i sobretot als joves. Un dels reptes de les properes convocatòries serà poder augmentar la participació dels joves en aquest concurs.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns, dimarts i dijous de 12:00-14:00, dimecres 11:00-14:00, divendres 10:00-14:00


Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca