Imatge
III Congrés APIMAs Menorca

 El dissabte 10 de juny es va celebrar a Menorca el IIIr Congrés APIMAs. El matí es va destinar a compartir bones pràctiques i prendre acords de futur. El capvespre Anna Ramis va fer una conferència de la que us compartim alguns punts

 

III Congrés APIMAs Menorca

Imatge  El dissabte 10 de juny es va celebrar a Menorca el IIIr Congrés APIMAs. El matí es va destinar a  compartir bones pràctiques i prendre acords de futur. El capvespre Anna Ramis va fer una conferència de la que us compartim alguns punts: 

  • Han canviat les famílies i tb les escoles. Però les relacions família-escola no han canviat.Si hi ha col-laboració famílies-escola, millora l'aprenentatge. 

  • La base del canvi és invisible perquè consisteix en confiar en l´altre. La confiança suposa esperar bones accions d´un altre sense tenir-ne plena seguretat. És un concepte oposat al de transparència. La transparència implica desconfiança.

  • Quan hi ha confiança els  missatges positius corren. Els pares parlen meravelles d l'escola. L'escola parla meravelles dels pares i mares. 

  • Ara bé, la major responsabilitat d´una millor relació família-escola recau en l´escola. 

 
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns, dimarts i dijous de 12:00-14:00, dimecres 11:00-14:00, divendres 10:00-14:00


Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca