Imatge
Jornada BANC D'OPORTUNITATS 2017

 814 joves de 4t d´ESO s´han explicat i compartit experiències de voluntariat, associacionisme i temps lliure, a les Jornades BANC D'OPORTUNITATS celebrades els 6 i 7 d´abril a Maó i Ciutadella i organitzades pels joves voluntaris de la Comissió d´innovació (representants dels diferents instituts).

 

Jornada BANC D'OPORTUNITATS 2017

Imatge 814 joves de 4t d´ESO s´han explicat i compartit  experiències de voluntariat, associacionisme i temps lliure, a les Jornades BANC D'OPORTUNITATS celebrades els 6 i 7 d´abril a Maó i Ciutadella i organitzades pels joves voluntaris de la Comissió d´innovació (representants dels diferents instituts). 

A les 8 del matí els joves de tots els instituts van arribar caminant. A Maó els va rebre el grup Batuka Tukats Tukam de Ferreries

La presentació va córrer a càrrec d´un grup d´alumnes de Batxillerat de Maó que aquest estiu van fer voluntariat a Ghana. 

Una vegada els 24 talleristes es van presentar es van iniciar els tallers, que van durar dues hores. Els joves, en torns de 15 minuts en van poder elegir 6. 

En una societat en què els joves normalment són consumidors o espectadors de cultura i de temps lliure, tenir l´oportunitat de trobar-se amb experiències protagonitzades i dirigides per ells mateixos obre moltes portes al futur. 

Gràcies a tots els voluntaris organitzadors i talleristes. 

Trobareu totes les fotos aquí


 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns, dimarts i dijous de 12:00-14:00, dimecres 11:00-14:00, divendres 10:00-14:00


Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca