Imatge
Llibres que recomanen les escoles de Menorca

Amb la finalitat de fomentar la lectura  i donar sortida a un romanent de pressupost del CEME, s'ha ofert a les escoles i instituts de Menorca la possibilitat de comprar llibres. Un total de 24 centres s'han adherit a la campanya que ha suposat un cost de 1.696€.

 

Llibres que recomanen les escoles de Menorca

Imatge Amb la finalitat de fomentar la lectura  i donar sortida a un romanent de pressupost del CEME, s'ha ofert a les escoles i instituts de Menorca la possibilitat de comprar llibres. Un total de 24 centres s'han adherit a la campanya que ha suposat un cost de 1.696€. Alguns dels llibres demanats pels centres són els següents, però al blog hi trobareu més informació.

 


NARRATIVA infantil i primària. 


T’estimaré sempre petitó. Debi Gliori (Estrella Polar, 2013). Sobre l´amor incondinal dels pares i mares cap als fills.

 


9788484645610.jpgDe què fa gust la lluna?. (MICHAEL GREJNIEC, Kalandraka, 2010). A través d´un conte d´animals veim com la feina compartida té millor gust.

 


9788499061306.jpgEls diaris de Tom Gates. Una bona alternativa als diaris del Greg. A en Tom Gates li agrada la música, dibuixar i... anar a escolaNARRATIVA JUVENIL


No_esta_escrit_a_les_Estrelles-John_Green.jpgNo està escrit a les estrelles. John Green, Estrella Polar 2012. Una història d´amor de dos adolescents que tenen càncer, escrita amb delicadesa i humor. 

 


Maus.jpgMaus, Art Spiegelman. Una novel·la gràfica sobre la II Guerra mundial i el nazisme.

 


guguengol.jpgGuguengol, David Nel.lo. Novel·la distòpica. A Guguengol qualsevol feblesa es paga cara, i no hi ha pietat per als dèbils. El Notlits està a les portes de l'edat adulta, però abans de ser considerat tot un home s'haurà de sotmetre a unes proves que li poden costar la vida.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns, dimarts i dijous de 12:00-14:00, dimecres 11:00-14:00, divendres 10:00-14:00


Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca