Imatge
Reunions per a famílies

La darrera setmana de maig ha estat una setmana molt intensa. S´han fet 4 reunions informatives per a famílies destinades a exposar els continguts del projecte UN ESTIU PER CRÉIXER, als municipis de Ciutadella, Ferreries, Alaior i Maó. Ademés de trobades amb els alumnes i/o professors/tutors a tots els instituts de Menorca. 

 

Reunions per a famílies

Imatge La darrera setmana de maig ha estat una setmana molt intensa. S´han fet 4 reunions informatives per a famílies destinades a exposar els continguts del projecte UN ESTIU PER CRÉIXER, als municipis de Ciutadella, Ferreries, Alaior i Maó.

Ademés de trobades amb els alumnes i/o professors/tutors a tots els instituts de Menorca.Ha estat una setmana molt intensa de visites a centres, reunions amb famílies i trobades amb els Ajuntaments. La resposta ha estat molt positiva i agraïda. Moltes gràcies a tothom per mostrar tant d’interès, estem molt contentes!  L´objectiu de les  reunions informatives era exposar els continguts del projecte UN ESTIU PER CRÉIXER, als municipis de Ciutadella, Ferreries, Alaior i Maó. Podeu veure totes les fotos aquí  


 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns 11:00-14:00 / dimarts 9:00-14:00 / dijous 12:00-14:00 / divendres 9:00-11:00  --  Telèfon: 683 51 12 76
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca