" />
">
Imatge
III Jornades BANC D'OPORTUNITATS 2019: Per un temps lliure educatiu

  28 tallers sobre oportunitats de temps lliure per a 800 jovesEls propers dies 8 i 9 d’abril es celebraran a Maó i Ciutadella les terceres Jornades BANC D'OPORTUNITATS per donar a conèixer a uns 800 joves de 16 anys de Menorca, experiències de temps lliure i d'associacionisme.
 

III Jornades BANC D'OPORTUNITATS 2019: Per un temps lliure educatiu

Imatge  28 tallers sobre oportunitats de temps lliure per a 800 joves
 

Els propers dies 8 i 9 d’abril es celebraran a Maó i Ciutadella les terceres Jornades BANC D'OPORTUNITATS per donar a conèixer a uns 800 joves de 16 anys de Menorca, experiències de temps lliure i d'associacionisme. 

Des d'octubre, un equip d'una vintena de joves voluntaris de diferents instituts, a través de la Comissió d'Innovació del Consell Escolar de Menorca, han preparat unes Jornades dirigides a tots els joves de 16 anys de Menorca, amb la finalitat de donar a conèixer experiències personals de temps lliure i d'associacionisme, explicades pels mateixos protagonistes. Les jornades compten amb el suport dels equips directius dels instituts  i escoles concertades de Menorca. 

 

Les Jornades es faran el dia 8 d'abril al recinte ferial de SEBIME (Maó) i dia 9 d´abril a  la Sala Multifuncional de Ciutadella,  ambdues en horari lectiu. Tenim previst que hi assisteixin uns 800 joves de tots els instituts de Menorca, que coneixeran 28 oportunitats  de trobar el seu camí. 

El cartell elaborat és el fruit d'un concurs premiat amb 150€ que ha guanyat un alumne de 4t d’ESO de l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella. 

 

Aquest acte respon a un dels objectius proposats per l'actual Consell Escolar. Es tracta per una banda d'ampliar el temps educatiu tot relacionant l'educació formal i no formal, fent d´elles una prioritat social, i per una altra d' escoltar la veu dels adolescents i joves. 

 

I és per tot això, que hem preparat amb molta il·lusió les Jornades i que us esperem per  gaudir-les tots junts. 

 

 

Trobareu més informació a la nostra web aquí

 

 

Horari

 

 

 

Consell Escolar de Menorca

 
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns 11:00-14:00 / dimarts 9:00-14:00 / dijous 12:00-14:00 / divendres 9:00-11:00  --  Telèfon: 683 51 12 76
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca